Velkommen til Gjesteboka vår
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Per-Kaare, 16. nov, 2009
Veldig bra, Oddvar! Blir spennende å se videre og ser fram til flere gode historier også på www.nhehk.com


E-post:
Hjemmeside: http://www.holdal.no/embla
Skrevet av oddvar sameien, 10. nov, 2009
Hei Kevin. Takk for at du bruker gjesteboken. Artig at noen er inne på siden og i tillegg sender beskjed. Det er ikke mer arbeid med en Elghund enn andre hunder. Mosjon og stell må alle ha. Har man i tillegg en interesse for elghund og elgjakt er det i grunn bare artig.


E-post:
Skrevet av Kevin, 10. nov, 2009
Hei, veldig fine bilder du har lagt ut. Er det ikke mye arbeid med elghunder, jeg tenker på det med sporkurs og slikt ??


Skrevet av Hanne M, 1. okt, 2009
Hei,
kom over hjemmesida di,kjempefin side.
Eg har også kjøpr grå elghund hos Ole Petter Hornås,hunden eg kjøpte der kom først heim til meg forgie mandag for snart 2 uker sida.
Ho har alleree vært med på elgjakt, men me bruker ho kun som bandhund detta året.Så det blir masse trening framover.Lager etter hvert egen hjemmeside eg å, så da legger eg inn adresse til den når den er ferdig laga,så kan du følge med på utviklinga der.
Ha ein fin høst.


Skrevet av Oddvar Sameien, 4. jun, 2009
Hei.. Er helt fersk i dette med å lage hjemmeside, men håper etter hvert å kunne legge ut flere bilder både fra jakt og jaktprøver, samt turer ellers.Det hadde vært fint om dere som er innom å kikker på siden, vil skrive en liten hilsen eller kommentar.