Løshundprøver på Elg
Høsten 2009
Det er høst, og Elgjakta er over, og det betyr for oss i Nord Hålogaland elghundklubb Jaktprøver.  Klubben arrangerte også i år 2 dagers samlet løshund, samt  1 dags sepearat løshund. Prøveleder for 2 dagers var Oddvar, mens 1 dags var Jan Håvar.  Vi hadde dessverre kun en hund påmeldt til 2 dagers prøven, og det var Losnabakken`s Ziko.  Med 84 p dag 1 og 90,5 dag 2 ble det ei flott helg for denne ekvipasjen.
Prøven ble avviklet i Sør Lavangen 31/10 og 1/11, og vi hadde base på Skihytta til Skånland Sportsklubb.  Trivelige dager der borte.
Gratulerer til eier Svein Tore Skogstad fra Øverbygd

1 dagers prøvene startet vi med samme helga, da Jan Håvar gikk med Kjell og Elgheias Kvikk.  Det ble ingen resultat på denne prøven, men en fin dag i skogen ble det uansett.  Prøvene ble avviklet i tur og orden frem til midten av des, da vi ikke lenger hadde lys nok til å gå prøver.  Vi startet opp igjen i midten av januar, og har holdt det gående frem til 30/1-2010.  Nå skal vi bare avvikle dommermøte, så legges premieliste ut på nett.  Det har vært mange forskjellige resultater, både skuffelser og pur glede.  Det er veldig artig å få være i skogen med så mange forskjellige og trivelige elghundeiere.
Kjentmann Leif Gøran Høve (tv) og hundefører Sigfred Larsen lytter til Ragga som står i los på Ku og Kalv
Din overskrift